ВДС: Помоћ Пекаре ,,Тома”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Пре месец дана, управа пекаре ,,Тома” се обратила Градском секретаријату за социјалну заштиту са жељом да помогне некој социјалној институцији. Градски секретаријат их је упутио на Верско добротворно старатељство, које сада већ храни више од 1700 својих корисника.

Руководство пекаре ,,Тома” и секретар ВДС-а, свештеник Владимир Марковић, договорили су да ова пекара сваким радним даном, осим црвеним словима, испоручује Црквено-народној кухињи потребну количину својих производа, махом хлебова, тост хлебова, кифли, переца, кроасана и другог пецива.

Желимо да истакнемо да је овај вид помоћи више него драгоцен за функционисање Црквено-народне кухиње при Верском добротворном старатељству, која из дана у дан послужи све већи број наших суграђана. Овом приликом се најсрдачније захваљујемо Градском секретаријату за социјалну заштиту што су препознали потребе кухиње ВДС-а, као и пекари ,,Тома” на њиховом доброчинству.