ВДС и IDEA: Божићна добротворна акција

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Данас је мало оних који не знају како изгледа највећа прозирна кутија за хуманитарне акције у Београду. Управо та кутија се од јуче налази у маркету Idea extra на Новом Београду у улици Омладинских бригада бр. 100. Верско добротворно старатељство је, после овогодишње успешне васкршње акције са менаџментом прехрамбеног ланца IDEA, поново организовало почетак прикупљања дуготрајних намирница.

Број корисника Црквено-народне кухиње је наставио да расте од Васкрса и сада већ превазилази 1700 оброка дневно. Опет нам је потребна помоћ свих људи добре воље. У периоду божићних и новогодишњих празника и крсних слава, позивамо све наше суграђане да се сете сиромашних и гладних који можда немају ни где ни са ким да проведу и прославе ове радосне дане. Подсећамо да је ово тренутак када свако може да учини добро дело и помогне некоме. Сви добро знамо да крсна слава није у јелу и пићу него у доброчинству и милосрђу. Наши суграђани који не станују у близини маркета Idea намирнице могу донети у просторије ВДС-а у Француској 31.

Упркос свим недаћама које су задесиле нашу земљу ове године ни за тренутак не сумњамо да ћемо кутију опет напунити.

 

Фотографије (кликните на слику за увећање)