vds-logo+text
spc-sr

Представа за децу “Три златне власи”

У склопу наставка хуманитарне васкршње акције, коју је Организација српских студената у иностранству спровела уочи Васкрса, желећи да продужимо прослављање сверадосног празника Васкрсења Христовог, благодарећи дугогодишњим пријатељима из Театра “Улица”, а у склопу сарадње са Верским добротворним старатељством, организујемо бесплатну дечију представу, која ће се играти 8. маја са почетком од 16h у Академији 28.
Представа се превасходно организује за кориснике Верског добротворног старатељства, штићенике домова без родитељског старања али су наравно, добродошла и сва друга децу која би желела да дођу.

О представи:

Представа “Три златне власи” у продукцији Театра “Улица” настоји да кроз смех и забаву деци укаже на значај другарства, слоге, храбрости, мудрости и упорности. Представа није само забавног карактера,  већ кроз интеракцију са децом жели да приближи деци наше народне пословице и загонетке,  као и да их упозна са богатим културним и традиционалним наслеђем наших предака. Кроз едукативни концепт представа тежи да научи децу и о важности очувања природе.

Молимо да се сви родитељи/старатељи/васпитачи који хоће да доведу децу јаве на број 0658556969 или на мејл адресу: m.simic@ossi.rs