vds-logo+text
spc-sr

Обрадујте своју децу, посетите празнични Базар Женске радне секције

Женска радна секција Верског добротворног старатељства је припремила

продајну изложбу-Базар тематски прилагођену празницима Детињци, Материце и Очеви. Први Базар је већ одржан прошлог викенда у просторијама ВДС-а у Француској 31 на првом спрату.

Други Базар ће бити одржан у суботу и недељу 16. и 17. децембра 2017. године у времену од 11 до 19 часова такође у просторијама ВДС-а у Француској 31 на првом спрату.

На Базару ће бити изложени разни украси, плишане играчке, јастуци, „тихе књиге“ и други занимљиви предмети урађени вештим рукама чланица Женске радне секције.

На изложби-Базару Женске радне секције се ове године први пут појавила такозвана „тиха књига“. Замолили смо аутора ове занимљиве, интерактивне књиге Дијану Војводић, дипломираног инжењера пољопривреде и најмлађу чланицу Женске радне секције да нам каже како је дошла на идеју за ову књигу.

-Идеја је постојала и раније, мало сам проучила на Интернету искуства на овом пољу, све остало се развијало током рада у тимском раду са мамом Божицом која ми је помагала јер има више искуства од мене и дугогодишњи је члан Женске радне секције“.

У чему је специфичност „тихе књиге“?

-„Тиха књига“ је интерактивна играчка, дете је ангажовано свим својим способностима, физичким и менталним. Урађена је од природних, меких материјала тако да је и „еколошка књига“. Изложене књиге су за децу мањег узраста од око три  године, а могу се урадити и са сложенијим задацима за мало старију децу.

Топло препоручујемо да посетите изложбу-Базар Женске радне секције

Верског добротворног старатељства и обрадујете своју децу неким од изложених производа. Сви производи су уникати, од меких материјала, неки су урађени и од свиле  а јединствени су и по томе што су рађени наменски да обрадују нежне дечије душе за ове велике празнике који претходе Божићу.