Обрадујте своју децу, посетите празнични Базар Женске радне секције

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Женска радна секција Верског добротворног старатељства је припремила

продајну изложбу-Базар тематски прилагођену празницима Детињци, Материце и Очеви. Први Базар је већ одржан прошлог викенда у просторијама ВДС-а у Француској 31 на првом спрату.

Други Базар ће бити одржан у суботу и недељу 16. и 17. децембра 2017. године у времену од 11 до 19 часова такође у просторијама ВДС-а у Француској 31 на првом спрату.

На Базару ће бити изложени разни украси, плишане играчке, јастуци, „тихе књиге“ и други занимљиви предмети урађени вештим рукама чланица Женске радне секције.

На изложби-Базару Женске радне секције се ове године први пут појавила такозвана „тиха књига“. Замолили смо аутора ове занимљиве, интерактивне књиге Дијану Војводић, дипломираног инжењера пољопривреде и најмлађу чланицу Женске радне секције да нам каже како је дошла на идеју за ову књигу.

-Идеја је постојала и раније, мало сам проучила на Интернету искуства на овом пољу, све остало се развијало током рада у тимском раду са мамом Божицом која ми је помагала јер има више искуства од мене и дугогодишњи је члан Женске радне секције“.

У чему је специфичност „тихе књиге“?

-„Тиха књига“ је интерактивна играчка, дете је ангажовано свим својим способностима, физичким и менталним. Урађена је од природних, меких материјала тако да је и „еколошка књига“. Изложене књиге су за децу мањег узраста од око три  године, а могу се урадити и са сложенијим задацима за мало старију децу.

Топло препоручујемо да посетите изложбу-Базар Женске радне секције

Верског добротворног старатељства и обрадујете своју децу неким од изложених производа. Сви производи су уникати, од меких материјала, неки су урађени и од свиле  а јединствени су и по томе што су рађени наменски да обрадују нежне дечије душе за ове велике празнике који претходе Божићу.