Хокејашки клуб „Београд” у ВДС-у

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Чланови новооснованог хокејашког клуба „Београд” су у сарадњи са организацијама Црвеног крста Београда и Палилуле организовали прикупљање половне зимске гардеробе за своје суграђане који су социјално угрожени и нису у могућности да сами себи обезбеде зимску гардеробу. На последње две лигашке утакмице које су одиграли на домаћем клизалишту пропратио је велики број навијача, а сваком од њих који је донео неки део зимске гардеробе био је омогућен бесплатан улаз на трибине.
Играчи ХК „Београд” су прошле седмице посетили Верско добротворно старатељство и заједно са представницима Црвеног крста Палилуле у присуству секретара ВДС-а свештеника Владимира Марковића поделили социјално угроженим гардеробу коју су у прикупили током хуманитарне акције.
Играчи су током ове посете обишли кухињу, трпезарију, амбуланту и учионицу и имали прилику да се упознају на лицу места са радом ВДС-а, али и са најугроженијим нашим суграђанима и да се у контакту са њима упознају са проблемима са којима се свакодневно суочавају.
Капитен клуба, господин Димитрије Филиповић је том приликом обећао да ће заједно са својим саиграчима наставити да помаже своје суграђане којима је то неопходно.
Нека се ова победа на пољу хуманости пренесе и на клизалишта на којима ће низати све саме успехе.