Будимо људи

Радио „Слово љубве”

Емисија „Будимо људи” радија Слово љубве Архиепископије београдско-карловачке посвећена харитативним активностима Верског добротворног старатељства. Премијерно се емитује суботом у 11:00 часова и репризно недељом у 21:00.

06.07.2013.
Будимо људи 7.јул 2013.

Гошћа емисије је била Мила Викторовић, председница женске хуманитарне организације Кола српских сестара, са којом смо разговарали о раду организације, активностима, али и о сарадњи са Верским добротворним старатељством.15.06.2013.
Будимо људи – Никола Поповић ВДС

У новом издању емисије „Будимо људи“ разговарали смо са Николом Поповићем који две године води курс француског језика за неколико десетина полазника у Верском добротворном старатељству АЕМ. Никола је говорио о структури часова, полазницима, новим методама које примењује у настави, затим о сарадњи са ВДС-ом, али и о значају и …08.06.2013.
Будимо људи – др Милијана Савић о абортусу

Поводом најновијег апела Светог Архијерејског Сабора СПЦ упућеног лекарима верницима да се законом забрани абортус, разговарали смо са педијатром др Милијаном Савић. Било је речи и о реакцијама државних власти и невладиних организација на апел СПЦ, али и о штетности и негативним последицама које прекид трудноће изазива код жена.01.06.2013.
Будимо људи – Урош Делић

Са Урошем Делићем из фондације „Ана и Владе Дивац“ разговарали смо о активностима поменуте орагнизације, али и о сарадњи са епархијама СПЦ и Верским добротворним старатељством АЕМ.25.05.2013.
Будимо људи – Славица Мијатовић

У новом издању емисије „Будимо људи“ разговарамо са Славицом Мијатовић, волонтерком Верског добротворног старатељства АЕМ, која говори о значају милосрдног рада и апелује на све који могу да се укључе у каритативне делатности у оквиру СПЦ.